## Southeast Uplift Neighborhood Coalition Board Meeting Monday, March 3rd, 2014 – 7-9pm 3534 SE Main Street – Fireside Room

Time	Item	Presenter(s)	Info	Disc	Action
<b>7:00</b> (10 min)	Welcome Seat New Board Members Approve Minutes	Jeff West	X	Х	Х
<b>7:10</b> (10 min)	Proposal re: adopting board policy on candidates at board meetings	Jeff West	X	Х	Х
<b>7:20</b> (30 min)	Discuss interest in establishing multi- coalition work/study group re: Neighborhood demolition issues (DEQ, trees, notice, demolitions, etc.)	Don Gardener, all	X	Х	
<b>7:50</b> (10 min)	Break				
<b>8:00</b> (15 min)	Follow-up report on Emissions meeting	TBD	X	Х	
<b>8:15</b> (15 mins)	Discuss issues to be presented to Mayor	All	X	Х	
<b>8:30</b> (15 min)	Director & Staffing initiatives	Robert McCullough	Х	Х	
<b>8:45</b> (10 min)	Committee Updates	TBD	Х		
8:55	Announcements/New Business/ April agenda items	All	X		
9:00	Adjourn	Jeff West			